Binnenzeskantbouten

build

Maatwerk

sync

Bijzondere materialen

public

Europese samenwerking

Inkopart BV uit Leende, nabij Eindhoven, is uw leverancier in binnenzeskantbouten en ander bevestigingsmateriaal in allerlei soorten en maten. Bent u op zoek naar bevestigingsproducten van hoge kwaliteit en in de meest ongebruikelijke formaten? Wij leveren standaard producten maar kunnen ook maatwerk leveren aan de hand van tekeningen en uw specifieke wensen.

Uw leverancier in binnenzeskantbouten

Onze jarenlange ervaring als leverancier in bevestigingsmaterialen zetten we graag in om u als klant te helpen aan allerlei materialen. Naast zeskantbouten leveren wij ook binnenzeskantbouten. Deze worden geleverd in allerlei materialen, zoals RVS of verzinkt. Deze fasteners zijn, dankzij de verschillende verkrijgbare maten, ook toepasbaar in uiteenlopende industrieën. Denk bijvoorbeeld aan de installatietechniek, machinebouw, infrastructuur en zelfs windmolenbouw. Als bouten en moeren leverancier werken we samen met producenten en andere leveranciers uit heel Europa. Hierdoor zijn wij in staat schroefdraadproducten in diverse maten te leveren.

Bouten en moeren bij elkaar

Benieuwd wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Vraag ons naar de mogelijkheden

Wilt u graag advies over het toepassen van binnenzeskantbouten of wenst u hulp bij het maken van een keuze? Ons deskundige team denkt graag met u mee, waarbij u rekent op een korte reactietijd en directe communicatie. Bekijk de productcategorieën en -eigenschappen en neem contact met ons op voor deskundig advies. U bereikt ons telefonisch door te bellen naar 040 206 5124, of u kunt een e-mail te sturen naar verkoop@inkopart.com.

bouten op de foto