Leverancier in bouten en moeren

build

Maatwerk

sync

Bijzondere materialen

public

Europese samenwerking

Bent u op zoek naar een veelzijdige bouten en moeren leverancier? Bekijk dan het aanbod van Inkopart BV. Wij leveren u bijzondere bevestigingsmaterialen die vaak speciaal voor uw project geproduceerd worden. Heeft u producten in ongebruikelijke materialen nodig? Laat het ons weten, wij helpen u aan alle mogelijke benodigde bevestigingsmaterialen.

Bijzondere bouten en moeren van uw (toekomstige) leverancier  

Zoekt u ondersteuning in product- en/of materiaalkeuze? Of bent u op zoek naar een leverancier die u kan voorzien in volgens tekening geproduceerde bouten en moeren? Wij helpen u graag. Of u nu grote staalconstructies produceert, chemische installaties onderhoudt of sluizen en bruggen reviseert: bouten en moeren zijn een belangrijk onderdeel van een breed scala aan projecten. Als ervaren leverancier van bevestigingsmaterialen voorzien wij u van alle soorten bouten, moeren, schroeven en toebehoren. Van kleine afwijkende schroefdraadproducten tot enorme bevestigingsmiddelen in bijzondere materialen en alles daartussenin.

Bouten en moeren bij elkaar

Benieuwd wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op

Heeft u een leverancier van bouten en moeren nodig voor uw volgende project? Bekijk de productcategorieën en -eigenschappen waar wij sterk in zijn. Mocht wat u zoekt daar niet vermeld worden; wij leveren vanuit ons bedrijf in Leende, nabij Eindhoven, ook maatwerk.  Laat aan ons weten wat voor bevestigingsmaterialen u nodig heeft, dan gaan wij direct voor u aan de slag. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 040 206 5124, of via e-mailadres: verkoop@inkopart.com.

bouten op de foto