Leverancier in bouten en moeren

build

Maatwerk

sync

Bijzondere materialen

public

Europese samenwerking

Bent u op zoek naar een veelzijdige bouten en moeren leverancier? Bekijk dan het aanbod van Inkopart. Wij leveren u bijzondere bevestigingsmaterialen die speciaal voor uw project ontworpen worden. Heeft u ongebruikelijke materialen nodig? Laat het ons weten, wij helpen u graag aan uw benodigde bevestigingsmaterialen.

De bijzondere en afwijkende bouten en moeren van uw leverancier  

Wilt u verschillende afwijkende onderdelen aan elkaar vastmaken, of bijvoorbeeld studbolts aanschaffen en zoekt u hiervoor een leverancier in bijzondere bouten en moeren? Wij helpen u graag. Of u nu een bedrijf heeft dat grote onderdelen produceert, of u een particulier bent die een huishoudartikel in elkaar wilt zetten; bouten en moeren zijn een belangrijk onderdeel van elke constructie. Als leverancier in bevestigingsmaterialen voorzien wij u van allerlei soorten bouten en moeren. Van kleine en grote schroefdraadproducten tot bevestigingsproducten in bijzondere materialen; wij leveren het allemaal.

Bouten en moeren bij elkaar

Benieuwd wat wij voor uw ondernemening kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw project

Heeft u een leverancier in bouten en moeren nodig voor uw volgende project? Bekijk de verschillende producten die wij u kunnen leveren vanuit ons bedrijf in Leende, nabij Eindhoven. Staat het door u gewenste materiaal er niet tussen? Wij leveren ook maatwerk. Laat aan ons weten wat voor bevestigingsmateriaal u nodig heeft, dan gaan wij voor u aan de slag. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 040 206 5124, of via e-mail: verkoop@inkopart.com.

bouten op de foto