Voorspanbouten

build

Maatwerk

sync

Bijzondere materialen

public

Europese samenwerking

Wilt u voorspanbouten kopen voor het bevestigen van staalconstructies? Bij Inkopart BV, ons bedrijf in Leende nabij Eindhoven, leveren we bevestigingsmateriaal in alle denkbare soorten en maten, voor allerlei doeleinden. Deze producten zijn leverbaar in standaard maten maar kunnen ook op aanvraag op maat voor u gemaakt worden.

Uw leverancier in voorspanbouten

Voorspanbouten worden gebruikt in diverse staalconstructies. Heeft u voor uw project of constructie bouten en moeren van een speciaal formaat nodig? Schakel dan onze hulp in. Wij zijn uw leverancier in bevestigingsmaterialen van ongebruikelijke groottes en in verschillende maten. In samenwerking met diverse leveranciers en producenten uit Europa kunnen wij voor u schroefdraadproducten leveren in alle denkbare formaten en materialen. Deze materialen zijn van hoge kwaliteit en worden geleverd met bijbehorend certificaat of keurmerk. Zo bent u verzekerd van goede producten. Onze bevestigingsmaterialen zijn toe te passen in allerlei verschillende industrieën, zoals in de installatietechniek of machinebouw.

Bouten en moeren bij elkaar

Benieuwd wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Bekijk de productmogelijkheden

Bekijk onze de productcategorieën en -eigenschappen waar we sterk in zijn. Wilt u advies over de toepassing of de keuze van uw voorspanbouten? Neem dan contact op met ons deskundige team. U bereikt ons door te bellen naar 040 206 5124 of u kunt een e-mail sturen naar verkoop@inkopart.com. Wij verwelkomen u ook graag op ons kantoor in voor een vrijblijvend adviesgesprek.